HU EN
Balogh Edina.jpg  

Dr. Balogh Edina

Irodavezető ügyvéd
Partner

Dr. Balogh Edina elsődleges szakterülete a közbeszerzési jog,  és mint felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó (FAKSZ) kiterjedt tapasztalattal bír a közbeszerzési és egyéb beszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása és a hozzájuk kapcsolódó kötelmi jogi jogviszonyok területén. Eddigi munkásságában meghatározóak az energetikai, szociális, oktatási, informatikai tárgykörökben lefolytatott közbeszerzések mind a klasszikus, mind a közszolgáltatói ajánlatkérői körhöz kapcsolódóan. Széles körű tapasztalattal rendelkezik továbbá európai uniós projektekhez kapcsolódó ügyvédi valamint közbeszerzési jogi tanácsadási tevékenység ellátásában, és a projektek keretében megvalósuló árubeszerzés, szolgáltatás megrendelés vagy építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolításában.

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik továbbá külföldi ajánlattevők hazai közbeszerzési eljárásokban történő részvételéhez kapcsolódó jogi képviseleti valamint jogi tanácsadási feladatok ellátásában.

Tanácsadóként munkáját magyar és angol nyelven látja el kiterjedt hazai és nemzetközi ügyfeleinek.

 

 

 

Dr. Balogh Edina

Irodavezető ügyvéd
Partner

Balogh Edina.jpg

Dr. Balogh Edina elsődleges szakterülete a közbeszerzési jog,  és mint felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó (FAKSZ)

kiterjedt tapasztalattal bír a közbeszerzési és egyéb beszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása és a hozzájuk kapcsolódó kötelmi jogi viszonyok területén. Eddigi munkásságában meghatározóak az energetikai, az oktatási, az informatikai, valamint az eszközök, szellemi alkotások és építési beruházások beszerzéseinek tárgykörében lebonyolított, különös tekintettel a támogatásokból megvalósuló projektekre.

Tanácsadóként munkáját magyar és angol nyelven látja el kiterjedt hazai és nemzetközi ügyfeleinek.

 


linkedinemail